Mangrove Jack’s veinipärm SN9

Saccharomyces Bayanus – väga hea üldine tüvi, parim valik kõrge alkoholi ja rikastatud veinide jaoks, aga ka suurepärane enamike marjaveinide, magusate vahuveinide ja siidrite jaoks.
SN9 on kõige universaalsem pärmitüvi, sest hoolimata sellest, et tegemist on suhteliselt neutraalse iseloomuga pärmiga, pakub SN9 suurepärast kaalu ja struktuuri sõltumata veinivirdest või viljast ja toodab analoogiprofiili, mis alati täiustab veini.
SN9 on eriliselt hea kui kääritada lille või madala vilja retspete, millel on tihti puudu veini omadustest, kaalust ja sügavusest.
SN9 on teine tüvi, mis on tuntud on robustsuse poolest, olles võimeline kääritama üle 18% ABV etanooli, taludes kõrgel tasemel SO2 ja kõrgel tasemel teisi stressi faktoreid nagu orgaanilised happed, vale temperatuur ja pH. Erinevalt CL23, lisab SN9 kaalu ja kõrge glütserooli toodagu, mis teeb tüve ideaalseks kõrge alkoholiga magusates veinides, või kus kasutatakse ebatäpseid retspete ja käärimise töökindlus on põhi faktoriks, või kus madala temperatuuriga käärimine on vajalik nii madalal kui 10 °C (50°F).
Tüvi on ‘käärimise sõbralik’ selles suhtes, et see ei tooda vahtu, hakkab kiiresti käärima nii, et see väldib võimalikku bakteriaalset saastatust ja seda saab kasutada kinni jäänud käärimise uuesti alustamiseks. SN9 on ka kõige osmotolerantsem ja paastuvam ning puhastavam kõikidest Veinivalmistaja saagi tüvedest.
SN9 on ideaalne kinni jäänud käärimiste uuesti alustamiseks.

2.05

Toote ülevaated (0)

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ainult sisseloginud kasutajad saavad ülevaate postitada.